ISO 22000:2018 gıda güvenliği Yönetim Sistemi İÇ DENETÇİ Eğitimi

HEDEF

İç denetimlerin gerçekleştirilmesi, ISO 22000:2018 standardı gerekliliklerindendir. Denetlenecek faaliyetin önemi ve önceki denetim sonuçları dikkate alınarak program yapılması ve denetim sonucu elde edilen bulgular ile düzeltici faaliyetlerin gerçekleştirilmesi beklenmektedir. İç denetim yapan personelin iş süreçleri konusunda bilgili, tecrübeli ve yetkin olmasının sistemin sürekli gelişimi ve kurumlara fayda sağlaması açısından önemi vardır. Bu eğitimin hedefi ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standart şartlarının yerine getirilmesi ve iç denetçilerin yetiştirilmesidir.

İÇERİK

  1. Denetim nedir? Denetim standartları (ISO 19011)
  2. ISO 22000:2018 gereklilikleri
  3. Denetçi sorumluluk ve yetkileri
  4. Denetim teknikleri
  5. Planlama- Soru listesi hazırlama
  6. Açılış toplantısı
  7. Denetim uygulaması
  8. Uygunsuzluk raporları- Raporlama
  9. Kapanış toplantısı
  10. Düzeltici faaliyet etkinlik değerlendirmesi
  11. Standart maddelerinin uygulamaya geçirilmesi için uygulamalar, örnek uygulamalar
  12. Sınav

FARKIMIZ

Eğitimde, denetçi adaylarının ISO 22000:2018 standardını bir denetçi olarak yorumlayabilmeleri, süreç yaklaşımının farkında olmaları ve denetim tekniklerini bilmeleri sağlamak kuruluşlarına katma değer sağlamak açısından örnek uygulamalara ağırlıklı olarak yer verilmiştir.

KATILIMCI PROFİLİ

Kuruluşlarında Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Çalışmalarında yer alan veya kuruluş içi denetimlerde yer alacak olan tüm yönetici ve çalışanlar

EĞİTİM SÜRESİ

2 Gün

EĞİTİM ÜCRETİ

‘Lütfen ofisimizle iletişime geçiniz’

Eğitimlerimiz

Etkinlik Düzenleyen Kuruluşlar için sürdürülebilirlik Yönetimi Eğitimleri
Yolsuzlukla Mücadele Yönetim Sistemi Eğitimleri
Müşteri İletişim Merkezleri Eğitimleri
Yol Trafik ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimleri
KURUMSAL KARBON AYAK İZİ (SERA GAZI) HESAPLAMA EĞİTİMLERİ
Ürün Karbon Ayak İzi Eğitimleri
Kalibrasyon Eğitimleri