ISO 22000:2018 gıda güvenliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi
HEDEF
Güvenli gıda üretiminin tüm aşamalarında oluşabilecek fiziksel, kimyasal ve/veya mikrobiyolojik tehlikeleri ortadan kaldırmayı veya kabul edilebilir asgari seviyelere indirmeyi hedefleyen bir gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensiplerini örnek vaka çalışmalarıyla oluşturulması sağlanır. Tüm Gıda Zincirinde yer alan işletmelerde “Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ni kurmak isteyen katılımcılara bilgi sunmak ve sistem kurma konusunda beceri kazandırmak için sizlerin katılımına açılmıştır.
İÇERİK
- Gıda Güvenliği kavramları, Gıda Güvenliği yönetim sistemi
- GGYS’nin yararları
- Kuruluş ve bağlamının anlaşılması
- Liderlik
- Planlama – Risk ve fırsat analizi
- Destek- Kaynakların yönetimi
- Operasyon
- Performans değerlendirme
- İyileştirme
FARKIMIZ
Eğitimde, mevcut bilgi düzeylerinin belirlenmesi amacıyla tasarlanmış testler, başarılı ve başarısız uygulamalara ilişkin yaşanmış örnekler, becerilerin gerçek yaşama aktarılmasını kolaylaştıracak uygulamalar ile katılımcılar desteklenmektedir.
KATILIMCI PROFİLİ
Kuruluşlarında Kalite/ Gıda Güvenliği yöneticileri ve yönetici adayları, Gıda, Kimya veya Ziraat Mühendisleri, Gıda zincirinde yer alan tüm işletmelerin Üretim Müdürleri, HACCP Takım Lideri ve üyeleri, Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Kurulması, yönetilmesi ve uygulanmasında görev alacak kişiler, çalışanlar
EĞİTİM SÜRESİ
1 Gün
EĞİTİM ÜCRETİ
‘Lütfen ofisimizle iletişime geçiniz’